andre

bil

Find ro i din sjæl, og giv din krop et mentalt boost

y12

I en travl hverdag, er det vigtigt at finde ro i din sjæl. Det kan gøres på mange måder, blandt andet ved at træne. En af de mest veldokumenterede måder, at finde ultimativ ro i kroppen på, er ved at lave yoga øvelser. Yoga kaldes af eksperter for det perfekte træningssystem, fordi yoga både er afstressende mentalt, samtidig med at det er en hård fysisk og udfordrende træningsform. Oprindeligt var yoga et system til indøvelse af åndedrætsteknikker og kropsstillinger. Men efterhånden som det er gået op for folk hvor god en træning yoga er, bliver det nu betegnet som en af de bedste træningsformer. Med yoga får du både trænet krop og sjæl, samtidig med at du også kan få sved på panden.

Hvad sker der konkret, når du dyrker yoga?

  • Du får god fysisk motion
  • Din koncentrationsevne øges
  • Du får kontakt mellem krop og sjæl
  • Din hukommelse øges
  • Du får forhøjet energi og overskud
  • Din livskvalitet øges

Hvis du vil finde ro i din sjæl, og samtidig vil give din krop et velfortjent boost, vil yoga være et godt sted at starte.

yoga

Nyd en køretur ud i det blå, uden at vide hvor turen går hen

En anden ting du kan gøre, er at tillade dig selv at køre en tur ud i det blå, uden at have et formål med køreturen. Det sker desværre alt for sjældent, at man giver sig selv lov til at være impulsiv, og gøre lige hvad man vil. Ikke desto mindre, er det noget vi alle kan bruge. Det giver så meget ro i sjælen, når der ikke er noget du skal nå, og hvor du kan få lov til at mærke efter hvad din krop og dit hjerte gerne vil. Hvis du tænker på at det er dårligt for miljøet at køre uden et formål, så overvej at bytte din bil ud med en miljøvenlig bil. Du kan finde mere information om billån lige her. Næste gang du vælger at køre en tur uden et formål, vil du så både kunne glæde dig selv og miljøet.

Giv dig selv tid til at slappe af

Det sidste jeg vil anbefale, er at du tillader dig selv at slappe helt af hjemme i din sofa, eller hvor du har det bedst med at sidde når du er derhjemme. Tag en god bog i hånden, put dig ind i et tæppe, og lav en god kop te med sunde urter. Hvis du skal være rigtig god ved dig selv, kan du krydre det hele med et stykke mørk chokolade, som også bugner af gode ting for din krop og din sjæl. Hvis ikke du har en god bog du mangler at få læst, kan du altid vælge at læse nogle nyheder online. Du finder masser af spændende nyhedsartikler lige her.

Have your say