Fritid & Hobby

Badedragt til piger er for alle aldre

Badedragt til piger er for alle aldre

y12

Når forår og sommer nærmer sig, så gør badesæsonen det også. Sol, sommer og varme, hvor alle glæder sig til at kunne hoppe i vandet igen og finde sit badetøj frem. Hertil hører at mange piger op til denne sæson sætte sig et mål om igen i år at få den perfekte bikini krop. Om det lykkedes er ikke altid sikkert. Samtidig skal man også ud og have fundet sig en ny bikini eller en badedragt. En som passer med de nye trends og får en til at fremstå så godt som muligt. Selvom mange måske tænker at badedragter til piger er for små piger eller ældre kvinder, så er det også efterhånden blevet mere og mere udbredt blandt de unge.

Bikinien har længe været nummer et, men i og med at den for mange kan være lige lovlig bar at have på, er det tiltrækkende med en badedragt, hvis disse kan findes lige så flotte som bikinierne. En badedragt til piger kan altså være meget forskellig og noget for alle aldre. De kan efterhånden findes i mange forskellige designs, som kommer helt på niveau med de mange bikinier der er. De kan også have mange forskellige udskæringer, så der er noget for enhver smag, enhver form og enhver type. Man skal altså ikke lade de gamle forestillinger om mødre i badedragter stå i vejen for at finde sig en badedragt, for de kan findes i alle variationer.

En badedragt til piger behøves ikke at være kikset

Selvom bikinien er den mest populære, for de fleste unge piger, så er der også stadig dem, der foretrækker badedragten. For denne kan være lidt mere behagelig at have på, hvis man ikke gider at vise alt for meget af sin krop. De kan også findes i mange forskellige varianter, som gør at der er noget for enhver smag. De kan være helt simple, men de kan også være i et anderledes design. Altså behøves man ikke at være kikset for at vælge badedragten denne sommer, de kan sagtens være lige så flotte som bikinien. Og man behøves heller ikke at vise alt maveskinnet, for at vise sin flotte krop. Altså kan det være en mulighed for dem, som ellers ikke viser sig så ofte i bikini, så at alle kan være med på stranden.

Man skal som med så meget andet blot gå efter lige det, man har lyst til og det man har det bedst i. For er man en der ikke bryder sig om badesæsonen, fordi det netop er blevet et krav at skulle rende rundt i en lille bikini, så kan en badedragt netop løse problemet, da den mange steder er kraftigt på vej frem igen. Så ender man måske med at bade hele sommeren og endda elske det. Altså kan det være det hele værd at gøre om med fordommen om badedragten, som værende kikset. Det kan gøre at man udover at få en bedre sommer også får det bedre med sig selv.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udtryk for skribentens egen holdning.

Have your say